Bli bokningsbar online

Önskar du göra din verksamhet bokningsbar online?

Vi på Marknad Varberg samarbetar med Citybreak, ett ledande internetbaserat boknings-, informations-, paketerings- och distributionssystem för turistnäringen.

Idag förväntar sig kunder att hitta information om resor och upplevelser på internet - och även att kunna boka! För att bli synlig och bokningsbar i många kanaler är Citybreak ett bra val, där du har möjlighet att kopplas till både lokala, regionala och nationella bokningssidor. 

Förutom att dina produkter kan göras bokningsbara som enskilda tjänster, kan de även inkluderas i paket tillsammans med andra leverantörer som är anslutna till Citybreak. Exempel på sådana paket är golfpaket, evenemangspaket och aktivitetspaket av olika slag. 

Tillsammans med Citybreak kan vi hjälpa er att skapa olika paketlösningar för er verksamhet. Det kan gälla allt från boendeanläggningar och restauranger till guidade cykelturer.

Vill du veta mer om Citybreak, kontakta Britta Antonsson
britta@marknadvarberg.se
0340 – 868 12

Sidan uppdaterad 2015-11-17


Tillstånd vid evenemang

Tillstånd vid evenemang

Behöver du hjälp med tillstånd, tillfällig handel eller något annat inför ert evenemang? Företagslotsen hjälper dig!

Biljettförsäljning

Biljettförsäljning

Funderar du på var du ska sälja dina biljetter? Via Marknad Varberg och Turistinformationen i Varberg hjälper vi dig med marknadsföring och biljettförsäljning av ditt evenemang.