Marknad Varberg rekryterar Årets Centrumutvecklare 2014

Vi på Marknad Varberg är glada att kunna meddela att vi rekryterat Magnus Thomson, Årets Centrumutvecklare i Sverige 2014, som näringslivsutvecklare till att bland annat driva projektet VARBERG365.

Magnus Thomson är en driven destinations- och centrumutvecklare, som med ett stort engagemang placerat Tibro på kartan genom gränsöverskridande samverkan och nyskapande projekt.

Jannike Åhlgren, VD på Marknad Varberg, är mycket nöjd över att ha lyckat rekrytera en sådan talang:
 – Vi är övertygade om att Magnus Thomson kommer att bli en mycket stor tillgång för oss i bland annat utvecklingsprojektet VARBERG365, ett projekt som ska göra Varberg attraktivt året om. Han kommer att komplettera vårt team med sin kreativitet, sitt engagemang och nytänkande.

Magnus Thomson tillträder tjänsten som näringslivsutvecklare den 12 januari 2015. Han kommer bland annat att driva projektet VARBERG365. VARBERG365 är ett utvecklingsprojekt som verkar för att stärka företagets roll som motor i Varbergs utveckling och att säkerställa en god service. Detta genom att utnyttja de arrangemang och evenemang som redan finns och dels skapa direkt affärsnytta kring dem, och dels att ge besökaren en starkare upplevel­se och ett tydligare värdskap.

Magnus Thomson är 41 år gammal och arbetar i dag på näringslivsenheten på Tibro kommun. Han tillbringar redan nu sina somrar i Varberg då han har kopplingar hit.

Magnus Thomson utsågs till Årets Centrumutvecklare i Sverige 2014. Juryn betonar att Magnus bidragit till att utveckla rollen som centrumutvecklare genom kreativitet och nytänkande.

Juryns motivering: "Att vara centrumutvecklare handlar om att hela tiden sträva efter att göra skillnad, att skapa förutsättningar som sporrar stadens aktörer att göra sitt allra bästa. Årets centrumutvecklare har inte bara satt tydliga avtryck i sin stad, utan också visat att kreativitet och nytänk kan få saker att hända som ingen trodde var möjliga."

Roger Almén, som i dag är Näringslivsutvcklare - handel på Marknad Varberg, ska arbeta kvar men kommer att vara föräldraledig under en period nästa år.

Vi på Marknad Varberg hälsar Magnus Thomson varmt välkommen i januari!

Mer information fås av:
Jannike Åhlgren, VD Marknad Varberg
0723 – 62 00 20
jannike@marknadvarberg.se

Sidan uppdaterad 2014-11-18